Har du spørgsmål? Ring idag på
2033 4471

Renovering af hus i Børkop, Vejle & Fredericia

Professionel renovering af hus

Det kan være ret så omfattende at skulle foretage en husrenovering. Enten fordi det er nødvendigt, da huset enten er slidt ned, eller også fordi det blot trænger til en opfriskning.

En renovering betyder selvfølgelig ikke at du får flere kvadratmeter at gøre godt med. Det er blot en fornyelse af din bolig. Denne fornyelse kan dog arrangeres således, at den plads, I allerede har, bliver væsentlig bedre udnyttet.

Vi har hos JG Byg gennem årene stået bag et utal af renoveringsprojekter af huse og andre byggerier, lige fra mindre renoveringsopgaver af et helt hus til projekter med store håndværksmæssige udfordringer. Vi kan også være behjælpelige med montering af vinduer og døre, nybyggeri og meget mere. 

Vi har den fornødne erfaring til at kunne sparre med bygherren til at renovere på den mest forsvarlige og optimale måde. 

Indhent et tilbud på husrenovering

Vi kommer gerne ud til dig, og giver vores meninger og råd til, hvorledes renoveringsopgaven bedst kan løbe af stablen. Vi befinder os i Børkop, men kører også gerne i Vejle, Fredericia og omegn.

En husrenovering behøver ikke nødvendigvis at tilføje flere kvadratmeter, men det kan forbedre udnyttelsen af den eksisterende plads. Vores erfarne team kan skabe en fornyelse, der maksimerer funktionaliteten og æstetikken i dit hjem.

Vores erfaring gør os i stand til at samarbejde tæt med bygherren for at sikre, at renoveringen udføres på en forsvarlig og optimal måde. Vi tilbyder rådgivning og løsninger, der skræddersyes til dine behov. 

Kontakt os og hør mere om renovering

Som byggeprojektleder vil vi ud fra dine tanker og ønsker, lave en byggeplan for renoveringen og samtidig give et tilbud på renovering af hus eller byggeri. Ønsker du én samarbejdspartner til at stå for hele din renovering? Så kan vi også være behjælpelige med totalentreprise.

Kontakt os på telefon 20 33 44 71 eller e-mail mail@jgbyg.dk, for et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så hører du tilbage fra os snarest muligt.

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Følg os på facebook

Følg Tømrerfirmaet JG Byg på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.

 


Anbefalet af kunder på vores ​ Facebook

Gå til Facebook


JG Byg - Ladegårdsbakken 105, 7080 Børkop
+45 20 33 44 71
mail@jgbyg.dk