Har du spørgsmål? Ring idag på
2033 4471

Montering af vinduer og døre i Børkop, Vejle & Fredericia

Montering af vinduer og udskiftning af vinduer – Alle slags vinduer

Hos JG Byg tilbyder montering af vinduer og døre for både private kunder og virksomheder til konkurrencedygtige priser. Der er allerede mange kunder, som har nydt godt af vores professionelle håndtering af forskellige monteringsopgaver, så du kan også få udført din monteringsopgave til perfektion.

Vi har bred erfaring med montering og renovering af døre og vinduer. Vi kan levere specielle løsninger efter mål og ønsker til både dør og vinduesløsninger.

Vi kan montere dine vinduer, hvis det er ikke er en opgave, som du selv agter at varetage. Vi kan foruden montering af traditionelle vinduer også tilbyde montering af både hjørnevinduer, vinduer efter mål og mange andre vinduestyper. Der findes uanede løsningsmuligheder, så kontakt os gerne og hør mere om dine muligheder. 

Skræddersyede vinduesløsninger

Skræddersyede vinduesløsninger til specialdesignede- og arkitekttegnede huse er også noget af det, som vi har fornøjelsen af at tilbyde. Vi har siden tidernes morgen skiftet vinduer i både større og mindre lejligheder, huse og diverse ejendomme, så vi har godt styr på hele monteringsprocessen.

Montering af dør – Få nye døre i dit hjem

Det kan for den almindelige boligejer lyde som en umulig opgave at montere en dør, men det er det ikke for vores dygtige håndværkere. Vi har nemlig monteret rigtig mange døre i virksomhedens levetid, så det er på ingen måde en ukendt verden for os.

Det er vores klare overbevisning, at alt kan lade sig gøre, så drømmer du om at få monteret en skræddersyet dør, så går vi benhårdt efter at opfylde den drøm. Såfremt du ønsker det, kan du tegne den ønskede dør, som vi efterfølgende kan fremstille og montere i din bolig. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er et faktum, at vi er villige til at gå den ekstra mil for vores kunder.

Få montering af vinduer og døre i Børkop, Vejle og Fredericia

Er du igang med et nybyggeri, en renovering af huset, eller trænger vinduerne og dørene bare til en udskiftning? Så er du meget velkommen til at kontakte os, vi gerne kompetent rådgivning, og et uforpligtende tilbud. Ring på tlf: 20 33 44 71 eller send en mail til mail@jgbyg.dk

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Følg os på facebook

Følg Tømrerfirmaet JG Byg på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.

 


Anbefalet af kunder på vores ​ Facebook

Gå til Facebook


JG Byg - Ladegårdsbakken 105, 7080 Børkop
+45 20 33 44 71
mail@jgbyg.dk