Har du spørgsmål? Ring idag på
2033 4471

Nybyggeri i Børkop, Vejle & Fredericia

Få professionel nybyg i Børkop, Vejle og Fredericia

Drømmer du om nybyggeri i Børkop, Vejle, Fredericia, eller omegn? Så JG Byg vi klar til at hjælpe. At bygge sit eget hus kræver mange overvejelser, og det er derfor vigtigt, at I vælger en totalentreprenør, der forstår at vægte kvalitet og holdbare løsninger. Hos os tager vi udgangspunkt i jeres individuelle ønsker og behov, så I får præcis den bolig, I drømmer om.

Vi er med fra start til slut – lige fra den første skitse til arbejdet er udført til jeres tilfredshed. Vi står til rådighed i alle nybyggeriets faser, herunder tegning, myndighedsspørgsmål, rådgivning, projektering og tilladelser m.m. Vi tilbyder vores kunder en skræddersyet løsning, der er tilpasset både ønsker, behov og økonomi.

Realiser dine byggedrømme 

Mange par og familier vælger i dag at bygge nyt i jagten på drømmehuset. Nybyggeri har mange fordele, lige fra lave energiregninger til nem vedligeholdelse, og giver jer desuden også mulighed for at sætte jeres personlige præg på den kommende bolig. Som bygherre kan I, i samarbejde med os, udtænke jeres perfekte bolig, der er specialtilpassede til jer og jeres ønsker. 

Vi udfører både nybyg af typehuse og arkitekttegnede huse, og vi hjælper jer gerne med at finde den perfekte byggegrund til jeres drømmehus.

Vores tilgang til nybyggeri i Vejle og Fredericia er præget af omhyggelig planlægning og fokus på detaljerne. Vi er her for at gøre hele processen så problemfri som muligt for jer, fra den indledende fase med skitser og godkendelser til den sidste finish. Vores mål er at sikre, at hvert nybyggeri, uanset beliggenhed, bliver en vellykket realisering af jeres byggedrømme.

Vi har et erfarent team af håndværkere og eksperter, der er passionerede omkring at levere nybyggeri i topkvalitet.

Ring og få en pris på nybyggeri

Vi varetager gerne totalentrepriser og hjælper jer med nybyg og tilbyg af jeres perfekte bolig. Vi stiller samme høje krav til vores samarbejdspartnere, som vi gør til os selv, og derved kan vi garantere nybyg i topkvalitet.

Kontakt os på telefon 20 33 44 71 eller e-mail mail@jgbyg.dk, og få en uforpligtende snak om dine muligheder. Du kan også udfylde kontaktformularen på siden her, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Send besked

Landingpage webform

Send os en besked via understående formular, og vi vil vende retur snarest.

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Følg os på facebook

Følg Tømrerfirmaet JG Byg på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.

 


Anbefalet af kunder på vores ​ Facebook

Gå til Facebook


JG Byg - Ladegårdsbakken 105, 7080 Børkop
+45 20 33 44 71
mail@jgbyg.dk